Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
TM5 TM31 TM6

Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan

3.0 (2 oceny)

Składniki

Parmesão vegan

  • 25 g amêndoa s/ pele
  • 25 g caju
  • ½ c. chá de levedura de cerveja
  • ¼ c. chá de sal
  • ¼ c. chá de alho em pó

Bruschettas

  • 8 fatias de pão alentejano finas
  • 100 g sementes de sésamo
  • 1 dente de alho
  • 20 g salsa, só as folhas
  • ½ c. chá de sal
  • 60 g água

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
829 kJ / 198 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy