Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão

Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão

4.6 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 doses

Składniki

Recheio
  • queijo parmesão
    75 g
  • água
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • espargos verdes cortados em pedaços
    100 g
  • crème fraîche
    75 g
  • mostarda
    5 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só a raspa
    ½
Massa
  • água mais q.b. p/ vapor
    250 g
  • farinha tipo 65
    350 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • sal
    8 g
  • Flor de sal q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 10 g
Kalorie 1338 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...