Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Kottu
30min
Salsa alla birra e mele
35min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min
Chili con carne
1u. 20min
Spätzle alla grigionese
Brak ocen
Pudding di mais
1u.
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Marinatura all'ananas
20min
Gelato di latticello al lampone e arancia
Brak ocen
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Zuppa di pollo e funghi
55min