Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi de' susini
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Gnocchi
-
1000 g di patate
-
600 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di prugne secche denocciolate
Terminare la preparazione
-
acqua q.b.
-
sale q.b.
-
80 g di burro
-
40 g di pangrattato
-
40 g di zucchero
-
cannella in polvere q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
2297 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
96.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema di pomodoro
25 min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Pinza triestina
6 godz.
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 godz. 40 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 min
Tirtlan
1 godz. 30 min
Kaiserschmarren
50 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Knodel
1 godz.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min