
Urządzenia i Akcesoria
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones
Składniki
Salsa romesco
-
de aceite de oliva130 g
-
de almendras fritas con sal50 g
-
ñoras sin tallo ni semillas2
-
guindilla seca1
-
de cebolla en trozos100 g
-
dientes de ajo2
-
tomates maduros en cuartos2
-
de vinagre20 g
-
de pimienta negra molida3 pellizcos
-
de sal½ cucharadita
Calabacines
-
de aceite de oliva120 g
-
de harina130 g
-
de queso parmesano50 g
-
de pan rallado110 g
-
de perejil seco1 cucharada
-
calabacines2
-
de sal2 pellizcos
-
de pimienta negra molida2 pellizcos
-
huevos batidos2
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
612 kcal /
2560 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
38.4 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
970.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En su punto
40 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania