榨菜炒麵腸

榨菜炒麵腸

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 麵腸 ,切斜片(約1公分)
    300 克
  • 香油
    5 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克
  • ,切絲
    5 克
  • ,切段(約5公分)
    20 克
  • 榨菜 ,切絲(約0.5公分)
    50 克
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 180.4 kcal / 754 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...