Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1900 克 水
- 300 克 芋頭 ,去皮,切絲
- 80 克 糖
- 1 小撮 鹽
- 300 克 地瓜粉
- 油 ,少許 (煎餅用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1852 kJ / 443 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.9 g