Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 味噌
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 味醂
- 1 大匙 清酒
- 620 克 水
- 600 克 松阪肉
- 2 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 檸檬汁
- 50 克 高麗菜, 切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 30.2 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Błonnik
- 1.1 g