Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu

Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji

Składniki

  • 700 g soku pomarańczowego
  • 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
  • 300 g cukru
  • 40 g pektyny jabłkowej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 2 g
Kalorie 3025 kJ / 723 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 10.9 g
Węglowodany 174 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...