Wersje kompatybilne
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 174 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lody bananowe (jednoskładnikowe)
8 godz. 5 min
Lody wiśniowo-bananowe
10 Min
Lody jabłkowo-bananowe z ciasteczkami Speculoos
3u. 10min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Koktajl z mango i truskawek
15 Min
Koktajl ananasowy
5 min
Lody zabajone
9hod. 15min
Poncz pomarańczowy
10 Min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min
Smoothie z jagód acai, pomarańczy i jabłka
10 Min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Krem pomarańczowy
35 min