Urządzenia i Akcesoria
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji
Składniki
-
700 g soku pomarańczowego
-
200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g cukru
-
40 g pektyny jabłkowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
3025 kJ /
723 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
174 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Poncz pomarańczowy
10min
Koktajl Piñarita
5min
Rozgrzewający napój jabłkowo-porzeczkowy
20min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10min
Zimowy poncz
20min
Lody czekoladowe z pieczonymi śliwkami
9h 20min
Florida (drink bezalkoholowy)
5min
Lemoniada z melisą
5min
Koktajl z mrożonej herbaty
1h 30min
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10min
Lemoniada limonkowo-imbirowa
1h 20min
Koktajl ananasowy
5min