Urządzenia i Akcesoria
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji
Składniki
-
700 g soku pomarańczowego
-
200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g cukru
-
40 g pektyny jabłkowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
3025 kJ /
723 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
174 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Drink Coquito
40 min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10 min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Koktajl Sunset
5 min
Koktajl z ginem, ogórkiem i miętą
10 min
Smoothie bowl z botwiną i sokiem pomarańczowym
10 min
Koktajl truskawkowy
5 min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 godz.
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min
Daiquiri mandarynkowe z miętą
10 min
Koktajl ananasowy
5 min
Kawa po irlandzku (Irish Coffee)
20 min