Dumplings de pan con parmesano y tomates secos

Dumplings de pan con parmesano y tomates secos

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
  • 60 g de queso parmesano
  • 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
  • 100 g de cebolla en trozos
  • ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
  • 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
  • 150 g de leche
  • 2 huevos
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 500 g agua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 10 g
Kalorie 1028 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...