Empanadillas de hojaldre vegetarianas

Empanadillas de hojaldre vegetarianas

3.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades

Składniki

  • de agua
    500 g
  • de batatas (en dados de 1½- 2 cm)
    300 g
  • de queso cremoso
    50 g
  • de queso gallego Arzúa-Ulloa (en dados de 1½- 2 cm)
    100 g
  • de aguacate maduro (en dados de 1½- 2 cm)
    150 g
  • de pipas de calabaza
    15 - 20 g
  • de albahaca fresca (las hojas troceadas con la mano)
    2 - 3 ramitas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x38 cm (500 g)
    2

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 249 kcal / 1039 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...