Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de batatas (en dados de 1½- 2 cm)
- 50 g de queso cremoso
- 100 g de queso gallego Arzúa-Ulloa (en dados de 1½- 2 cm)
- 150 g de aguacate maduro (en dados de 1½- 2 cm)
- 15 - 20 g de pipas de calabaza
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (las hojas troceadas con la mano)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x38 cm (500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1039 kJ / 249 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa wraps
1h
Canelones de brócoli y puerro
1h
Pizza de remolacha y kale
2h 30 min
Hamburguesas de batata y espinacas
30min
Tortilla de patatas mediterránea
40min
Pizza de invierno
9 Std.
Hamburguesa vegetariana
1h 15 min
Rollo de pizza integral
1h 30min
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2u. 40min
Carbonara vegetariana
15min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Lasaña de verduras al vapor XXL
50min