Pommes de terre au lard et à la sauge

Pommes de terre au lard et à la sauge

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de faisselle
  • 750 g d'eau
  • 16 pommes de terre (type ratte) brossées sous l’eau
  • 8 tranches fines de poitrine fumée recoupées en deux
  • 1 bouquet de sauge fraîche
  • 5 c. à soupe d'huile neutre
  • 4 brins de persil frais équeutés
    ½ bouquet de cerfeuil frais, équeuté
  • 1 c. à café de moutarde
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1421 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...