Aubergines farcies

Aubergines farcies

3.7 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 2 aubergines coupées en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 60 g d'échalotes
  • 150 g de poivron rouge détaillé en cubes
  • 200 g de tomates coupées en morceaux
  • 300 g de restes de viande cuite coupés en petits morceaux ou effilochés
  • 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
  • 30 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 76 mg
Białko 26.3 g
Kalorie 1514.5 kJ / 363.8 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...