Pommes de terre en éventail à la crème de gouda

Pommes de terre en éventail à la crème de gouda

4.4 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
    1000 g
  • feuilles de laurier frais
    24
  • de fleur de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de gouda au cumin en cubes
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    220 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355 kcal / 1495 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...