
Urządzenia i Akcesoria
Nuggets de poulet, purée d'asperges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
de flocons d'avoine60 g
-
de filet de poulet, sans peau et coupé en petits morceaux60 g
-
d'échalote5 g
-
feuilles de menthe6
-
d'eau500 g
-
de pommes de terre émincées en fines rondelles150 g
-
d'asperges vertes coupées en tronçons (3 cm)200 g
-
œuf1
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
236 kcal /
1000 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja