Nuggets de poulet, purée d'asperges

Nuggets de poulet, purée d'asperges

4.0 65 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 60 g de flocons d'avoine
  • 60 g de filet de poulet, sans peau et coupé en petits morceaux
  • 5 g d'échalote
  • 6 feuilles de menthe
  • 500 g d'eau
  • 150 g de pommes de terre émincées en fines rondelles
  • 200 g d'asperges vertes coupées en tronçons (3 cm)
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1000 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...