Rape en salsa americana

Rape en salsa americana

4.8 733 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
12 raciones

Składniki

Fumet
  • langostinos grandes crudos sin pelar
    20
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de agua
    100 g
  • de vino blanco seco
    100 g
Rape en salsa americana
  • de puerro (solo la parte blanca) en trozos
    120 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de harina
    20 g
  • de salsa de tomate
    100 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) (en medallones de 70-80 g)
    1000 g
  • de cebollino fresco picado
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 184 kcal / 768 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 10.38 g
Węglowodany 2.27 g
Błonnik 0.54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...