Filetes rusos

Filetes rusos

4.7 270 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 unidades

Składniki

  • de filetes de ternera (en trozos, sin grasa ni nervios, semicongelados 20-30 minutos)
    500 g
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco
    2 - 3 ramitas
  • de pan
    1 - 2 rebanadas
  • de leche
    50 g
  • huevos
    2
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de pan rallado (para rebozar)
    200 g
  • de aceite de oliva virgen extra (para freír)
    200 - 300 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 172 kcal / 720 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...