Arroz negro con calamares

Arroz negro con calamares

4.4 150 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 500 g de calamares limpios y en trozos
  • 70 g de tomate triturado en conserva
  • 200 g de arroz de grano redondo
  • 500 g de caldo de pescado
  • 2 sobres de tinta de calamar
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 776.6 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 1593 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...