
Urządzenia i Akcesoria
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones
Składniki
-
dientes de ajo2
-
de cebolla en trozos70 g
-
de aceite de oliva virgen extra50 g
-
de calamares limpios y en trozos500 g
-
de tomate triturado en conserva70 g
-
de arroz de grano redondo200 g
-
de caldo de pescado500 g
-
de tinta de calamar2 sobres
-
de pimentón½ cucharadita
-
de sal1 cucharadita
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
381 kcal /
1593 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
41.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
776.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En su punto
40 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania