Chipirones a la marinera

Chipirones a la marinera

4.1 170 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 1 cucharada de pan rallado
  • 800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
  • 1 guindilla roja seca (opcjonalnie) sin pedúnculo ni semillas
    1 pimienta de Cayena seca entera
  • 2 cucharadas perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 30.9 g
Kalorie 1226.5 kJ / 293.5 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...