紅糟醬烤雞

紅糟醬烤雞

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 55 min
2 人份

Składniki

  • 嫩薑
    15 克
  • 10 克
  • 紅糟醬
    45 克
  • 醬油
    15 克
  • 15 克
  • 翅小腿 (棒棒腿)
    300 克
    250 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,切塊(約3公分)
  • ,切段(約4公分)
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 372.3 kcal / 1557.5 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 6113.9 g
Sód 471 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...