
Urządzenia i Akcesoria
紅糟醬烤雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 55 min
2 人份
Składniki
-
嫩薑15 克
-
油10 克
-
紅糟醬45 克
-
醬油15 克
-
糖15 克
-
翅小腿 (棒棒腿)300 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
372.3 kcal /
1557.5 kJ
Białko
22.7 g
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
6113.9 g
Sód
471 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan