Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 嫩薑
- 10 克 油
- 45 克 紅糟醬
- 15 克 醬油
- 15 克 糖
-
300
克 翅小腿 (棒棒腿)
lub 250 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分) - 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1557.5 kJ / 372.3 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6113.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 471 mg