Urządzenia i Akcesoria
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
20 pezzi
Składniki
-
30 g di arachidi tostate non salate
-
40 g di zenzero candito
-
100 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di lievito in polvere
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
65 g di burro morbido, a pezzi
-
50 g zucchero
-
10 g di latte
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
289 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Biscottini
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 godz. 30 min
Pumpkin pie
2 godz. 30 min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 godz.
Panini allo yogurt al mirtillo
3 godz. 30 min
Torta di pere e vino Porto al vapore
45 min
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3 godz. 30 min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Fougasse
12 godz. 50 min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25 godz. 30 min
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
4 godz.
Biscotti al burro, cocco e lime
4 godz.