Tortino allo zenzero con crumble al cacao

Tortino allo zenzero con crumble al cacao

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Crumble al cacao
  • 35 g di burro freddo a pezzi
  • 50 g di farina tipo 00
  • 40 g zucchero
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
Tortini allo zenzero
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 50 g zucchero
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino colmo di zenzero in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 72.3 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 2370.3 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 34.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Węglowodany 65.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...