Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble al cacao
- 35 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
Tortini allo zenzero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di zenzero in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2370.3 kJ / 588 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 34.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 72.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Crêpes (senza lattosio)
1h
Polenta con i funghi
1h 15min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2j 30 menit
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Panna montata al frutto della passione
5min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Salame al cioccolato
6h 15min
Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
55min
Torta di limone destrutturata
40min
Muffin salati salmone e aneto
50min
Blinis al curry con gamberi
1h