Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di farina tipo 00
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 3 pere, sbucciate e a dadini
- 100 g di albicocche secche denocciolate
- 2 cucchiai di miele
- 1 cucchiaio di confettura di mele
- 15 g di olio di semi di girasole
- 2 uova
- 80 g di mandorle tritate
- 1 pizzico di sale
- 50 g di pinoli sgusciati
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 176 kJ / 42 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti integrali alle mandorle
35min
Biscotti light al cioccolato
45 min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Biscotti croccanti di riso
1 godz. 15 min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Biscottini alle mandorle
35min
Biscotti classici (senza zucchero)
1 godz.
Biscotti di riso
45 min
Torta integrale di mele
45 min
Cookies morbidi carote e arancia
50min
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1h 30min
Biscotti al miele
1h 5 min