Frolla di riso e ceci (senza glutine)

Frolla di riso e ceci (senza glutine)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
500 g

Składniki

  • 300 g di riso Parboiled
  • 70 g di ceci secchi
  • 100 g zucchero
  • 200 g di burro
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Białko 40 g
Kalorie 14004 kJ / 3345 kcal
Tłuszcz 181 g
Błonnik 15.1 g
Węglowodany 376 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...