Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro a pezzi
- 370 g di farina per pane, senza glutine
- 50 g di zucchero
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 godz. 5 min
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35 min
Pane veloce (senza glutine)
1óra
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35min