Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro a pezzi
- 370 g di farina per pane, senza glutine
- 50 g di zucchero
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2ωρ. 50 λεπτ.
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45 min
Farina di riso (senza glutine)
10 min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2u. 40min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min