Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di sgombro, affumicato
- 30 g di crescione, le foglie lavate
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa patora
1 Std. 20 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2 godz.
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50 min.
Crostata more e mirtilli
3h
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1u. 5min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 godz.
Brodetto di Fano
1h
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 godz. 30 min
Torta alla macedonia di frutta
1 godz. 30 min
Vin brulè
20 Min