Wersje kompatybilne
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
- 380 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 150 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 zucchina a rondelle sottili
- sale q.b.
- semi di chia q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2129 kJ / 508.8 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 85.3 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
Alternatywne przepisy
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Mini hamburger veloci
50 min.
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Pane integrale in cassetta
4h
Plumcake light al limone
55 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 Min
Ghirlanda di pane golosa
2sa 45 dk
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h