Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine

Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine

4.6 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 320 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di farina integrale
  • 380 g di farina manitoba
  • 5 g di sale
  • 150 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1 zucchina a rondelle sottili
  • sale q.b.
  • semi di chia q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.8 g
Kalorie 2129 kJ / 508.8 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 85.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...