Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine

Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine

4.6 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    320 g
  • di zucchero
    10 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina integrale
    300 g
  • di farina manitoba
    380 g
  • di sale
    5 g
  • di fiocchi di latte (formaggio fresco)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • zucchina a rondelle sottili
    1
  • sale q.b.
  • semi di chia q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 508.8 kcal / 2129 kJ
Białko 16.8 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 85.3 g
Błonnik 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...