Wersje kompatybilne
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
- 380 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- 150 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 zucchina a rondelle sottili
- sale q.b.
- semi di chia q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2129 kJ / 508.8 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 85.3 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
Alternatywne przepisy
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3u. 10min
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4u.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3u. 20min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4u.
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6h
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Piadina integrale farcita
40min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Pizza alla farina di farro
2小时 10 分钟