Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia

Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia

3.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 550 g di cipolla in quarti
  • 110 g di burro a pezzi
  • 900 g di brodo di carne
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 4 fettine di Gruviera
    4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo)
  • 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Le mie ricette con Bimby
    300 g di pasta sfoglia pronta, come da Libro Le mie ricette con Bimby

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20 g
Kalorie 3929 kJ / 939 kcal
Tłuszcz 71 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...