Wersje kompatybilne
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
lub 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
lub 300 g di pasta sfoglia pronta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1h
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1h 40min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Kaiserschmarren
50min