Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 切達乳酪 ,切塊(約1公分)
- 30 克 帕瑪森乳酪 ,切塊(約1公分)
- 10 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 蘑菇 ,切片(約0.5公分)
- 200 克 豬粗絞肉
- 1 大匙 烏斯特調味醬
- 1 大匙 蕃茄醬
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 大匙 橄欖油
- 200 克 高湯
- 50 克 牛奶
- 150 克 乾貝殼義大利麵
- 80 克 蘆筍 ,切段(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2203.5 kJ / 526.5 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 79.1 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 269 mg