
Urządzenia i Akcesoria
茄汁海鮮燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
草蝦 ,去鬚腳和腸泥100 克
-
透抽 ,切圈60 克
-
罐裝切碎蕃茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙100 克
-
紅鯛魚片 ,切塊60 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
463.8 kcal /
1938.7 kJ
Białko
31.7 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
242.4 g
Sód
497.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan