蕃茄優格雞肉軟飯
TM5 TM6

蕃茄優格雞肉軟飯

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 140 克 雞胸肉, 切小塊(約2公分)
  • 1 大匙 優格
  • 60 克 洋蔥
  • 10 克 油
  • 80 克 白米
  • 150 克 整粒罐頭去皮蕃茄, 切小丁(約1公分)
  • 1 大匙 蕃茄醬
  • 100 克 馬鈴薯, 切小塊(約2公分)
  • 160 克 水
  • 80 克 豆漿
  • 80 克 毛豆
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
869 kJ / 208 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
27.8 g
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy