
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄優格雞肉軟飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分)140 克
-
原味優格1 大匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)60 克
-
油10 克
-
白米80 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
番茄醬1 大匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約2公分)100 克
-
水160 克
-
豆漿80 克
-
毛豆80 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
208 kcal /
869 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
27.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

寶寶的營養餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan