蕃茄優格雞肉軟飯

蕃茄優格雞肉軟飯

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 ,切塊(約2公分)
    140 克
  • 原味優格
    1 大匙
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    60 克
  • 10 克
  • 白米
    80 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 馬鈴薯 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 160 克
  • 豆漿
    80 克
  • 毛豆
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 208 kcal / 869 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...