Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 克 雞胸肉, 切小塊(約2公分)
- 1 大匙 優格
- 60 克 洋蔥
- 10 克 油
- 80 克 白米
- 150 克 整粒罐頭去皮蕃茄, 切小丁(約1公分)
- 1 大匙 蕃茄醬
- 100 克 馬鈴薯, 切小塊(約2公分)
- 160 克 水
- 80 克 豆漿
- 80 克 毛豆
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 2.8 g