
Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒素牛柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切條(約1.5公分)120 克
-
油1 大匙
-
素蠔油2 大匙
-
水50 克
-
糖1 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 大匙
-
烏醋1 大匙
-
素肉排 ,切條(約1公分)200 克
-
米酒1 大匙
-
紅甜椒 ,切條(約1公分)100 克
-
奶油10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
187.5 kcal /
775 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食下飯菜
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan