Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 克 水
- 30 克 醬油
- 15 克 糖
- 10 克 米酒
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 20 克 嫩薑 ,切片
- 200 克 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
- 40 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 666.2 kJ / 159.2 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 313.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 791.6 mg