黃豆燉牛腱
TM6 TM5

黃豆燉牛腱

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1400 克 水
  • 30 克 醬油
  • 15 克 糖
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 20 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
  • 40 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
666.2 kJ / 159.2 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
13.5 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
313.8 g
Błonnik
1.6 g
Sód
791.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy