Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 熟地
- 10 克 黃耆
- 10 克 川芎
- 10 克 當歸
- 40 克 何首烏
- 10 克 黨蔘
- 600 克 棒棒腿 ,切塊
- 30 克 米酒
- 1500 克 水
- 7 顆 紅棗
- 1 茶匙 枸杞
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1500.2 kJ / 358.9 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Błonnik
- 0.6 g