滑菇炒絲瓜
TM5 TM6

滑菇炒絲瓜

1.8 (5 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 60 克 金滑菇 ,去根部,切段(約4公分)
  • 350 克 絲瓜 ,去皮去籽,切條(寬約1.5公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 米酒
  • 1 大匙 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
238.3 kJ / 57 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy