
Urządzenia i Akcesoria
滑菇炒絲瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
薑 ,切絲10 克
-
金滑菇 ,去根部,切段(約4公分)60 克
-
絲瓜 ,去皮去籽,切條(寬約1.5公分)350 克
-
鹽1 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
57 kcal /
238.3 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan