低溫肋眼牛排

4.3 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
1 塊

Składniki

  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 肋眼牛排 (約1.5公分厚)
    250 克
  • 新鮮迷迭香
    1 支
  • 蒜頭 略拍扁
    2 顆
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 1950 克
  • 奶油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 335.5 mg
Białko 38.2 g
Kalorie 4098 kJ / 980.4 kcal
Tłuszcz 90.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 40 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...