Zuppa di uova e tofu
TM5 TM6

Zuppa di uova e tofu

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 50 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
  • 170 g di cipollotto, solo la parte bianca, a pezzi
  • 15 g di olio di sesamo
  • 140 g di pancetta affumicata a cubetti
    lub 140 g di cubetti di prosciutto crudo
  • 1300 g di brodo di pollo
  • 2 cucchiaio di amido di mais (maizena)
  • 340 g di tofu solido, a striscioline (2 cm)
  • 5 uova
  • pepe nero macinato, per servire

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
933 kJ / 223 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy