
Urządzenia i Akcesoria
Pain aux cinq graines
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 tranches
Składniki
-
d'eau500 g
-
de levure fraîche2 c. à café
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de farine à pain500 g
-
de sel1 c. à café
-
de flocons d'avoine50 g
-
de graines variées (sésame, lin, tournesol, potiron, pavot,...) et plus pour parsemer150 g
-
de miel30 g
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
308 kcal /
1289 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks