Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Infusion de poires
- 80 g d'eau
- 80 g de sucre
- 1 gousse de vanille, en morceaux
- 1 orange, le zeste (sans la partie blanche)
- 1 anis étoilé
- 2 poires
Crumble
- 80 g de farine de blé
- 70 g d'amandes
- 2 clous de girofle
- 90 g de sucre de canne
- 60 g de beurre, en morceaux
- 20 g de rhum
Crème à la ricotta
- 150 g de ricotta, frais, égoutté
- 10 g de rhum
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 137.6 g
- Tłuszcz
- 53.5 g
- Błonnik
- 10.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 Min
Soupe mystère
45 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Brownies
50min
Sauce béarnaise
15 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Pizza au bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 godz. 35 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3h 15 min
Cheesecake (avec cuisson)
7 godz. 20 min