Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa

Nigiri de chocolate blanco con gelatina de frambuesa

4.6 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
24 unidades

Składniki

Galletas de nata
  • 3 láminas de masa filo
  • 60 g de nata (35% de grasa)
  • 60 g de azúcar moreno
Cremoso de chocolate blanco
  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de chocolate blanco en trozos
  • 130 g de leche
  • 170 g de nata
  • 2 huevos
    4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de semillas de cardamomo molidas
  • 20 g de ron dorado
Gelatina de frambuesa
  • 3 hojas de gelatina
  • 70 - 100 g de frambuesas frescas
  • 100 g de agua
  • 200 g de mermelada de frambuesas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 2.2 g
Kalorie 587.9 kJ / 140.7 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...