Pastas de avellanas

Pastas de avellanas

4.9 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 unidades

Składniki

  • 130 g de avellanas crudas sin piel
  • 200 g de harina de repostería
  • 100 g de azúcar
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 huevo batido (para pintar)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1.5 g
Kalorie 435 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...