Urządzenia i Akcesoria
Pastas de avellanas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 unidades
Składniki
-
130 g de avellanas crudas sin piel
-
200 g de harina de repostería
-
100 g de azúcar
-
150 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
1 huevo batido (para pintar)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.5 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Marquesas
30 min
Bizcochos de soletilla
35 min
Galletas de almendra con chocolate negro
1 godz. 40 min
Pastas de albaricoque y matcha
4 godz.
Melindres (Galicia)
1 godz.
Coquitos
50 min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2 godz. 15 min
Bizcocho de avellanas
1 godz.
Magdalenas de naranja
1 godz.
Magdalenas de almendra
35 min
Galletas danesas
35 min
Magdalenas de nata
1 godz.