Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Discos de cookie
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 250 g de azúcar moreno
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 350 g de harina de repostería
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
Crema de relleno y cobertura
- 150 g de azúcar
- 800 g de queso cremoso (Arla®)
- 450 g de mantequilla de cacahuete
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2413 kJ / 577 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate con merengue
3hod. 35min
Brownies de chocolate blanco y pistachos
35p
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3hod. 10min
Cookie gigante
40p
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Mississippi mud cake
50p
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 godz. 25 min
Bizcocho esponjoso de miel
1hod. 45min
Gofres de sartén
45p
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45p
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min