Cake vanille-caramel au beurre salé

Cake vanille-caramel au beurre salé

4.1 155 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 parts

Składniki

  • de beurre et un peu pour le moule
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    200 g
  • de caramel au beurre salé
    80 g
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    90 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    20 g
  • de vanille en poudre
    ½ c. à café
  • de sucre vanillé (7,5 g)
    1 sachet
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 318.4 kcal / 1331.3 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 306.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...