宮保魷魚

宮保魷魚

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 花椒油
    15 克
  • 乾辣椒 ,切段(約3公分)
    10 克
  • ,切段(約3公分)
    15 克
  • 水發魷魚
    350 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 蕃茄醬
    15 克
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 268.7 kcal / 1122.9 kJ
Białko 23.2 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 14.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 404.8 g
Sód 1154.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...