Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 15 克 花椒油
- 10 克 乾辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 350 克 水發魷魚
- 30 克 醬油膏
- 15 克 蕃茄醬
- 1 茶匙 烏醋
- 30 克 鹽味烤花生
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1122.9 kJ / 268.7 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 404.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1154.2 mg