Crema di cardi con patate al timo

Crema di cardi con patate al timo

2.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di cardi puliti a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (1x1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2.8 g
Kalorie 605.5 kJ / 144.8 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 18.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...