Gazpacho di peperone e aceto balsamico

Gazpacho di peperone e aceto balsamico

4.3 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 60 g di aceto balsamico
  • 30 g zucchero
  • 600 g di peperoni rossi puliti, a pezzi
  • 100 g di pomodoro in quarti
  • 20 g di scalogno a metà
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 80 g di succo d'arancia
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Sichuan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.3 g
Kalorie 593 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...