Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
60 g di aceto balsamico
-
30 g zucchero
-
600 g di peperoni rossi puliti, a pezzi
-
100 g di pomodoro in quarti
-
20 g di scalogno a metà
-
1 spicchio di aglio a metà
-
80 g di succo d'arancia
-
50 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe di Sichuan
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.3 g
Kalorie
593 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Gazpacho di carote
10 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 godz. 20 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Gazpacho
15 min
Guacamole Tex-Mex
10 min