Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
TM5 TM6

Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango

4.1 (48 ocen)

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso nero Venere (cottura 20 minuti circa)
  • 150 g di piselli surgelati
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 10 pomodori ciliegino a metà
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
  • 1 mango maturo a tocchetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1937.5 kJ / 462.8 kcal
Białko
32.4 g
Węglowodany
48.4 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
6.7 g
Sód
1189 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy