Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 20 asparagi verdi puliti
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 fettine di pane bianco in cassetta tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Spinaci al burro
30min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Zucchero al timo
10min
Marinatura all'aceto di mele
15 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Purè di ceci al curry (vegan)
35min