Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 6 uova
- 60 g di scalogno a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dragoncello fresco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di senape piccante
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 776 kJ / 192 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 min
Tacchino del Ringraziamento
55u.
Uova alla coque con asparagi
15 Min
Insalata con uovo pochè
45 min
Pad thai (per 1 persona)
35 min
Marinatura al Whisky
15 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Crema di mais (creamed corn)
30 min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min