Conejo al ajillo con setas

Conejo al ajillo con setas

4.1 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo) limpias y secas
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1000 g de carne de conejo en trozos salpimentada
  • 200 g de setas de cardo frescas en trozos
  • 1 pellizco de colorante amarillo
  • 1 pellizco de cúrcuma molida
  • 150 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1.7 g
Kalorie 1738 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...